Jannik's Website
Home

De dracht

De worp

De knul

Links

Copyright

Contact

DeWorp

Jannik had een goede bevalling. Op het gebruikelijke na natuurlijk: grote inspanningen, samengeperst worden, vreemde draaiingen maken en uiteindelijk je schedeltje samengedrukt. Dan plotseling veel licht en ruimte. Schreeuwen, ademen. Een bekende stem die toch heel anders klinkt en onbekende geluiden. Vertrouwde geuren, vreemde geuren.
Een enorme helderheid bij Ellis en Jannik, ondanks de toch wel uitputtingsslag. Oogcontact. En binnen korte tijd beweegt Jannik zich als een kikkertje min of meer richting borst.

Een agparscore van 10/10. Maar ook de vliezen van mam die langer gebroken waren dan 24 uur, dus kans op een bacteriŽle infectie. Tot groot verdriet en onder protest van Ellis gaat Jannik binnen een uur na de worp preventief naar de medium care, waar hij opgesiert wordt met draden, een infuus en een monitor. Mam komt zoveel mogelijk en ondanks het verblijf op de medium care lukt het drinken aan de borst. Na drie dagen wordt duidelijk dat Jannik geen infectie heeft opgelopen en hij mag samen met Ellis naar huis!